Telefonnummer: 040-21 40 50

Docentgatan 1B, 215 52 Malmö Se på karta

”Din privattandläkare i Malmö”

Vårt team består av två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Vi vill vara en praktik för hela livet, som alla i familjen kan komma till. Vi erbjuder vård med ett personligt omhändertagande där kvalité är en viktig del av vår dagliga verksamhet. Som patient hos oss får du träffa en tandläkare som gör undersökningar/behandlingar/ställer diagnoser vid varje besök, dessutom har vi valt att ha fasta priser identiska med folktandvården, vilket tål att jämföras.

Kliniken har 2 topputrustade behandlingsrum med patientvänlig digital röntgenutrustning och datoriserade journalrutiner.

Hos oss erbjuds sedvanlig allmän tandvård men även tandblekning, kirurgi och tandimplantat. Vi sätter fokus på professionell behandling och ett personligt bemötande. Du ska känna förtroende för oss och de behandlingar vi gör. Därför kommer vi alltid att erbjuda dig som patient de senaste och mest patientvänliga behandlingarna som finns tillgängliga på marknaden. För att kunna hålla högsta kvalité med bra garantier samarbetar vi endast med svenska dentallaboratorier där vi använder oss av svensk tandteknik gjord i Sverige.

Vi ser fram emot att bli din tandläkare och du är varmt välkomna till oss på Tandkliniken Söder i Malmö. Ta gärna del av våra fina omdömen vi fått från våra patienter.

För oss betyder orden – vård, omsorg och omtanke – något i verkligheten också.

Tandklinikensoder